Tagrenovering

Står du med et tag der efterhånden ser ud til at det godt kunne trænge til et nyt? Her kan både være tale om huset, garagen, carporten, skuret, legehuset osv.
Renovering af et ældre, slidt tag har flere fordele. En af tingene er det man kan se ud af til, et nyt tag kan være med til at løfte hele indtrykket af dit projekt.
Derudover kan du ved en renovering spare både energi og penge hvis du vælger at lægge yderligere isolering under dit tag når du er i gang. Det vil helt sikkert være noget du vil komme til at se på din varmeregning.

 

  • Tagrenovering kan give dit tag helt nyt liv.
  • En tagrenovering frem for et helt nyt tag, er typisk billigere end du tror.
  • Ved en tagrenovering har du rig mulighed for at få ekstra isolering på.
  • Vi hjælper på alle slags renoveringsopgaver. 

Er du blevet enig med dig selv om, at du hellere vil have renoveret dit tag i stedet for at begive dig ud i et helt nyt tag? 

Så er vi helt sikkert de rette til at hjælpe dig med denne opgave. Der er for os, ingen opgave der er for lille eller for stor, vi gør alt hvad vi kan for at vi sammen kan finde den rigtige løsning til lige netop dit tag. 

Der er mange ting vi kan gå ind og udskifte når vi går i gang med en renovering. Nogle af disse ting kan eksempelvis være:

  • Tætning af utætte tagflader på tag med tagpap
  • Reparation af skotrender på tag med tagpap
  • Udskiftning af taghætter på tag med tagpap
  • Udskiftning af defekte sternkapsler på tag med tagpap
  • Udskiftning af ovenlysvinduer

Vi vil altid lave en grundig gennemgang af dit tag, for at se hvad og hvor meget der trænger til at blive renoveret. Herefter vil vi selvfølgelig snakke med dig om de observationer vi har gjort os og hvad du tænker om det vi ser. Sammen finder vi en løsning på problemet og du kommer til at stå med et perfekt tag igen efter renoveringen. 

   

 

Projekter med tagrenovering

75 kvm stor skotrende

Her er tale om et projekt på en 75 kvm – en knap 22 meter lang skotrende der trængte til en renovering.

Renoveringsprojekt

På dette projekt ønskede kunden at få lagt isolering på og noget nyt tagpap, så det så ordentligt ud sammen med hans nye vinduer.

Renovering af sommerhus

På dette projekt ønskede kunden at få renoveret sit tagpap efter at han havde fået sat nye ovenlysvinduer i hans tag.

Send os en besked

Korsvangen 7, 5750 Ringe - DK

CVR-nr. 43142496