Fyns Tagpap ApS

Når du vælger at få lavet tag ved Fyns Tagpap ApS er du altid garanteret et kvalitetsbevidst stykke arbejde – det vigtigste for os er at du som kunde føler dig godt behandlet og er endt med lige præcis det resultat du går og drømmer om. 

Specialist områder

Grønne tage

Drømmer du om et Sedumtag?

Listedækning

Et tag med liv og karakter

Tagrenovering

Trænger dit tag til nyt liv?

Isolering

Trænger dit tag til reparation og fornyelse?

Hvem er vi?

Hos Fyns Tagpap ApS er vi en virksomhed med mange års erfaring på området. Vi har arbejdet med tagpap og alt det der hører til, i over 13 år. I de 13 år har vi prøvet kræfter med mange forskellige opgaver samtidig med at vi har haft et stort ansvar når vi har været på de forskellige sager – dette betyder at vi tidligt i vores tid som tagdækkere fik forskellige kasketter på. Derfor, efter 13 års arbejde for andre firmaer, har vi i 2022 valgt at starte vores eget op. Vi har igennem tiden erfaret hvordan vi gerne vil have et firma til at køre og hvilke kvaliteter vi vægter højt. Derfor var dette tidspunkt det rette for os, til at starte vores egen rejse. 
Her hos os vil der ikke være nogen opgave der ikke kan laves, samtidig med det er det vigtigste for os, at vi har en glad og tilfreds kunde, der føler sig hørt i processen.  

Vi har fuld ekspertise i både listedækning, renovering af tage, isoleringsopgaver, glatdækning, plankedækning,  sikkerhed på flade tage, service – kort fortalt, alt indenfor tagdækning.

Fyns Tagpap ApS er bosat i Ringe, en lille by på Midtfyn. Dog er placeringen ikke noget der har betydning for os, da vi tager opgaver rundt i hele landet. Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os, for en mulig opgave selvom du bor et stykke fra Ringe. 

I dette afsnit vil du blive lidt klogere på hvem manden bag Fyns Tagpap ApS, er.
Den friske fyr du ser på billedet, hedder Lasse Voigt. Det er ham du kommer i kontakt med, når du ringer til os.
Lasse er uddannet tagdækker og har mere end 13 års erfaring indenfor faget. Han sætter en stor ære i, altid at levere et ordentligt stykke arbejde; derfor er det også vigtigt for ham, at få fortalt dig, hvis den løsning du ønsker, ikke kommer til at give dig det optimale resultat i praksis.
I vil i fællesskab finde den bedste løsning på dit projekt.
Lasse har i mange år vidst, at han på et eller andet tidspunkt i sit liv, ville starte eget firma – og utroligt nok, ville skæbnen at det skulle være i år.
Derfor er Fyns Tagpap ApS en nyopstartet virksomhed med en masse erfaring i bagagen.
Lasse har tidligt i hans karrierer stået for nogle store byggesager, hvor det har været ham der har skulle få det hele til at gå op i en højere enhed.
Dette har været med til at udvikle ham i den retning han har valgt at gå.
Derudover har han et skarpt øje for detaljerne og får fniller af, at se et dårligt udført stykke håndværk, derfor får du ved Fyns Tagpap ApS, et resultat der står helt skarpt.
Hvor kommer interessen fra?
Lasse kommer fra en tagdækker familie, hvor hans far har haft eget tagdækker firma. Derfor har faget været en del af hans opvækst.
I årenes løb har Lasse fået en masse læring med i bagagen.
Nu da han er startet selv, betyder det, at han har mulighed for, at sparre og få nogle gode ideer eller tips med på vejen.
Med alt det han har med i bagagen både fra de mange år som tagdækker, men også fra familien, føler han, at han allerede her, er kommet rigtig godt fra start.
Lyder Lasse som manden, der sammen med dig, skal få dit projekt til at lykkedes?
Så tøv endelig ikke med at ringe på tlf: 42575022 eller send os en mail på tilbud@fynstagpap.dk

Kun det bedste

9

Kvalitet og service

Hos os er kunderne i centrum. Derfor er vores vigtigste opgave at kvaliteten af vores arbejde er i top. Vi sørger altid for at udlevere det bedste resultat samtidig med at du ikke vil kunne se at vi har været der – dette betyder at vi altid sørger for at få ryddet ordentligt op efter os selv. 

9

Kun kvalitets materialer

Vi ønsker selv at arbejde med ordentlige kvalitetsmaterialer, hvilket betyder at du som kunde altid kan regne med at du får udført et stykke arbejde med kvaliteten i orden. 

års erfaring

Ring os op

“Vi har fuld ekspertise i både listedækning, renovering af tage, isoleringsopgaver, glatdækning, plankedækning,  sikkerhed på flade tage, service – kort fortalt, alt indenfor tagdækning”

Send os en besked

Korsvangen 7, 5750 Ringe - DK

CVR-nr. 43142496